Cotidianul "Marca" a anuntat in editia sa de ieri ca presedintele lui Betis Sevilla, Manuel Ruiz de Lopera, doreste sa-l achizitioneze pe portarul echipei Steaua Bucuresti, Carlos Fernandes. "In urma cu zece zile, Manuel Ruiz de Lopera l-a contactat
Cotidianul "Marca" a anuntat in editia sa de ieri ca presedintele lui Betis Sevilla, Manuel Ruiz de Lopera, doreste sa-l achizitioneze pe portarul echipei Steaua Bucuresti, Carlos Fernandes. "In urma cu zece zile, Manuel Ruiz de Lopera l-a contactat din proprie initiativa pe impresarul lui Carlos Fernandes, portarul portughez al Stelei, care i-a lasat o impresie buna in meciurile dintre cele doua echipe, din optimile de finala ale Cupei UEFA", scrie "Marca". Cotidianul citat noteaza ca Lopera a vrut sa stie pretentiile financiare ale portarului portughez. Carlos a fost transferat la Steaua in luna ianuarie, de la Boavista Porto, el semnand un contract pentru trei sezoane si jumatate. Portughezul a aparat in cele doua meciuri cu Betis (0-0 la Bucuresti si 3-0 pentru Steaua la Sevilla), din "optimile" Cupei UEFA. Ieri, Carlos a declarat pentru "O Jogo", ca este increzator in victoria Stelei la Vaslui si a afirmat ca, in opinia sa, sa castigi titlul in ultima etapa trebuie sa fie o senzatie unica. "Asa cum suntem obisnuiti in aceste momente decisive, cum s-a intamplat si in Cupa UEFA, suntem calmi si increzatori in obtinerea victoriei. Nu putem sa ne asumam riscuri si sa nu castigam pentru ca pierdem campionatul. Stiu ca adversarul a remizat in tur, la noi casa, scor 2-2 si chiar puteam pierde cu 1-2. Insa noi am evoluat de la meciul cu Middlesbrough si am dovedit ca am invatat din greselile facute. Sa sarbatoresti dupa ce ai invins adversarul, mai ales in ultima etapa, este o senzatie unica", a afirmat Carlos. "O Jogo" noteaza ca portarul din Ghencea si coechipierii sai traiesc momente de tensiune, dar si de liniste inaintea ultimei etape. "Sarbatoarea lui Carlos a fost amanata", a scris "O Jogo" in prezentarea materialului cu Carlos. "Victoria Rapidului cu scorul de 3-0 i-a impiedicat pe suporterii Stelei sa iasa pe strazi pentru a sarbatori castigarea titlului, insa Carlos este increzator ca dupa etapa viitoare nimeni nu va mai ramane in casa", a scris "O Jogo". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.