Primaria Capitalei negociaza cu BEI deschiderea unei linii de credit in valoare de 200 milioane de euro, suma necesara cofinantarii unor proiecte municipale, din fondurile structurale, a declarat, ieri, Cristina Parvulescu, directorul Directiei Manag
Primaria Capitalei negociaza cu BEI deschiderea unei linii de credit in valoare de 200 milioane de euro, suma necesara cofinantarii unor proiecte municipale, din fondurile structurale, a declarat, ieri, Cristina Parvulescu, directorul Directiei Managementul Creditelor Externe. Potrivit Cristinei Parvulescu, municipalitatea a intocmit proiecte in valoare de 600 de milioane de euro, care ar urma sa fie finantate, incepand cu 2007, din fondurile structurale. "Pentru a putea accesa fondurile structurale, de la 1 ianuarie 2007, municipalitatea trebuie sa aiba - pe langa proiecte - si sumele necesare pentru cofinantare. Linia de credit BEI va reprezenta sursa de cofinantare a proiectelor pentru care Primaria va incerca sa obtina fonduri europene", a precizat Parvulescu. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.