Operatorul de telefonie mobila Zapp a redus tarifele pentru apelurile internationale catre tarile din Zona 0 si Zona 1, acestea devenind mult mai accesibile pentru abonati, informeaza un comunicat al Zapp. Astfel, pentru pachetul International Standa
Operatorul de telefonie mobila Zapp a redus tarifele pentru apelurile internationale catre tarile din Zona 0 si Zona 1, acestea devenind mult mai accesibile pentru abonati, informeaza un comunicat al Zapp. Astfel, pentru pachetul International Standard, apelurile catre tarile din Zona 0 sunt tarifate cu 0,49 dolari/minut, fata de 0,6 dolari/minut pana in prezent, iar cele catre tarile din Zona 1 de tarifare costa 0,79 dolari/minut, fata de tariful anterior de 0,95 dolari/minut. De asemenea, si pentru Upgrade International, destinat abonatilor Zapp care utilizeaza, in mod intensiv serviciul pentru apeluri internationale, tariful pentru convorbirile aditionale catre Zona 1 de tarifare devine 0,79 dolari/minut, fata de 0,95 dolari/minut. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.