Reprezentativa feminina de volei a Romaniei a reusit sa castige, ieri, primul meci din campania de calificare la Euro 2007, invingand clar modesta selectionata a Bosniei-Hertegovina, cu scorul de 3-0, la capatul unei partide desfasurate in anonimatul
Reprezentativa feminina de volei a Romaniei a reusit sa castige, ieri, primul meci din campania de calificare la Euro 2007, invingand clar modesta selectionata a Bosniei-Hertegovina, cu scorul de 3-0, la capatul unei partide desfasurate in anonimatul dezolant din Sala Floreasca. Din pacate, tricolorele pregatite de Florin Grapa, Costinel Stan si Marian Constantin au spart gheata in fata celui mai slab adversar din grupa F, in celelalte doua intalniri fiind invinsa de Croatia, cu 3-0, si de Belarus, cu 3-1. In aceste conditii, dupa terminarea primului turneu din cadrul preliminariilor, echipa noastra se situeaza pe locul al treilea, dupa Croatia si Belarus, si este obligata sa nu mai faca pasi gresiti la meciurile care se vor desfasura, in perioada 16-18 iunie, in Bosnia-Hertegovina, pentru a nu rata prezenta la turneul final european de anul viitor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.