Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un proiect de act normativ care va permite accesul investitorilor privati la sistemul national de conducte pentru transportul gazelor si titeiului, in conformitate cu acquisul comunitar in domeniu.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un proiect de act normativ care va permite accesul investitorilor privati la sistemul national de conducte pentru transportul gazelor si titeiului, in conformitate cu acquisul comunitar in domeniu. "Actul normativ va fi pus in circuitul de avizare in cel mult o saptamana", a declarat ministrul Economiei, Codrut Seres. Proiectul de act normativ va modifica Legea petrolului (238/2004), Legea gazelor (351/2004) si Legea 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia. Potrivit Legii petrolului, sistemul national de transport al titeiului face parte din proprietatea publica. (Mediafax)

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.