Asa cum toata lumea anticipa, Steaua nu a avut probleme in a trece de Jiul Petrosani, intr-un meci disputat sambata seara, cu portile inchise, dupa sanctiunea dictata de Comisia de disciplina si mentinuta la apel pentru scandarile discriminatorii ale
Asa cum toata lumea anticipa, Steaua nu a avut probleme in a trece de Jiul Petrosani, intr-un meci disputat sambata seara, cu portile inchise, dupa sanctiunea dictata de Comisia de disciplina si mentinuta la apel pentru scandarile discriminatorii ale jucatorilor si suporterilor ros-albastri la finalul meciului cu Sportul. Steaua s-a miscat greoi cu "minerii", a marcat un gol norocos, prin Cristocea, care a punctat la prima atingere de balon dupa ce a intrat in locul accidentatului Paraschiv. Mai multe emotii au fost in randul oficialilor stelisti, din cauza instalatiei de nocturna de pe "National", care s-a stins partial pentru prima data in minutul 43, insa cu o luminozitate suficienta pentru ca Steaua si Jiul sa duca meciul la pauza. La reluare becurile luminau aproape la capacitate maxima, dupa zece minute au cedat din nou cateva becuri, iar peste alte zece minute problema s-a remediat definitiv. In cazul in care meciul s-ar fi intrerupt pentru mai mult de 60 de minute din cauza nocturnei, Steaua ar fi pierdut cu 0-3 la "masa verde" si ar fi avut sanse minime sa ramana pe primul loc.
La final, Gigi Becali a bravat, spunand ca nu s-a temut de bezna, insa si-a criticat echipa, lucru destul de rar intalnit la patronul din Ghencea. "Ciudat meci, aveam deja emotii. In repriza a doua parca jucau ca la antrenament, innebunisem. Probabil celor de la Jiul le convenea 1-0, sa nu ia mai multe, iar noua ne convenea sa castigam. Asta a contat in teren. Jucatorii mei trebuia sa fie pe teren ca lupii. Nu stiu ce s-a intamplat. O sa vorbesc cu ei, sa vad. Parca erau iepurasi. Nu credeam sa am emotii cu Jiul. Daca jucam asa, la Vaslui o sa avem probleme. Dar nu va fi asa, pentru ca inainte de meci ma voi duce in cabina si va fi ca la Bistrita. Vasluiul este in vacanta, pentru ce sa mai joace? Poate pentru vreo prima de la Rapid", a spus Becali. Acesta si-a reafimat intentia de a-i premia pe jucatorii Sportului in cazul in care acestia ar fi incurcat aseara Rapidul. Becali nu a omis sa-l intepe si pe presedintele Rapidului, pe care l-a acuzat ca a facut programul acestei etape. "A aranjat Dinu Vama sa joace Vasluiul vineri, sa fie odihnita cu noi, Dinamo - FC National sa se joace inainte ca sa vada daca Sportul poate da trei puncte Rapidului, dar nu le-a iesit nimic. Maine seara (n.r. aseara) vom fi campioni", a spus Becali. Managerul general Mihai Stoica s-a situat la polul opus de patron, declarand ca s-a temut ca ar putea sa cad nocturna. "Nu a fost meci de vacanta. Daca ma conectati acum la aparate, nu la poligraf ca nu este cazul, le stric, pentru ca am avut putine emotii. Dar se poate lua un campionat fara emotii? Se pare ca va trebui sa asteptam pana la ultimul meci si va fi cumplit, pentru ca la Vaslui va fi foarte greu, nu o sa se dea la o parte. Una este sa joci cu titlul pe masa acasa, iar alta sa nu joci nici un meci acasa intreg returul. In ligheanul asta si fara spectatori, este o atmosfera... Bine ca se darama! Cand am vazut ca se stinge nocturna, ma gandeam la o mana criminala, dar nu era cazul. Este bine cand te apropii de titlul 23", a comentat Stoica. "Am avut ceva probleme si asta ma ingrijoreaza. Nu a fost un meci reusit, nu am realizat tot ce ne-am propus. Era o atmosfera ca de antrenament si se simte acest lucru. Steaua a mai patit asa ceva cu Bistrita in tur si a pierdut. Nici un meci nu este usor, la Vaslui trebuie sa punem probleme, nu trebuie sa asteptam. FC Vaslui este o echipa buna, trebuie sa fim atenti si sa jucam mai bine ca azi", a declarat Cosmin Olaroiu, antrenorul liderului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.