"Bancarii" au renuntat la amenintarile de vineri dupa amiaza, cand anuntau ca nu se prezinta la meciul cu Dinamo fiindca locul intalnirii a fost schimbat doar cu doua zile inaintea acestuia. Comisia de apel a FRF decidea joi ca sanctiunea initiala, d
"Bancarii" au renuntat la amenintarile de vineri dupa amiaza, cand anuntau ca nu se prezinta la meciul cu Dinamo fiindca locul intalnirii a fost schimbat doar cu doua zile inaintea acestuia. Comisia de apel a FRF decidea joi ca sanctiunea initiala, de la disciplina, de inchidere a portilor din "Groapa" sa se transforme in jucarea acestuia la 60 de km de Bucuresti, fapt care a starnit mania "bancarilor". Pana la urma au venit pe "Astra" si chiar au deschis scorul, prin Griffiths. Dinamo a intors scorul in doar cinci minute, prin reusitele lui Grigorie si Cl. Niculescu, insa victoria "cainilor", care asteaptau aseara un pas gresit al Sportului pentru a prinde Cupa UEFA, a fost umbrita de arbitrul Marian Salomir, care nu a dictat un penalty clar in favoarea "bancarilor", in minutul 57, la o intrare a lui R. Stefan asupra lui Abiodun. Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, a fost oprit cu greu sa nu il bata pe clujean la sfarsitul meciului, iar la conferinta s-a dezlantuit. "Este o rusine ca Salomir arbitreaza in Divizia A pentru ca puteam sa egalam linistit, dupa cum am jucat in a doua repriza. Dinamo a meritat sa termine prima repriza in avantaj, dar faptul ca nu am reusit sa egalam se datoreaza lui Salomir. Oricine putea sa vada acel penalty. Este rea vointa. Nu este posibil sa nu vezi un asemenea penalty. A fost un penalty mare cat casa", a spus Bergodi. "Daca trebuie sa tacem o vom face, dar eu nu pot sa tac. Au fost retrogradati arbitri in Divizia C pentru mai putin de atat. Motivul este psihologic din partea arbitrilor, pentru ca arbitreaza pro Steaua, Dinamo sau Rapid. In atatea luni cat am stat in Romania, am vazut multe lucruri pe care nu le pot intelege", a mai spus italianul. Partida de la Ploiesti a avut si o latura sentimentala, pentru ca fanii dinamovisti au umplut tribunele pentru a-l saluta pe Florentin Petre (foto, in alb), care paraseste clubul dupa 18 ani. Galeria "cainilor" a uitat dupa mult timp de conflictul cu echipa si l-a ovationat pe capitan intreaga ora cat acesta a jucat, apoi l-a chemat in tribuna pentru a scanda alaturi de ea. "Eu o sa plec, dar sufletul si inima raman la Dinamo, pentru ca sunt si voi fi toata viata dinamovist. Suporterii mi-au promis ca vor face spectacol frumos si s-au tinut de cuvant. Le multumesc pentru toti acesti ani frumosi. Banderola i-am lasat-o mostenire lui Danciulescu, pentru ca, prin zecile de goluri pe care le-a dat, o merita", a spus Petre.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.