Reprezentativa de rugby a Romaniei a spulberat selectionata Ucrainei, la Kiev, cu scorul de 58-0, in penultima etapa a Cupei Europene a Natiunilor, si a cucerit pentru a patra oara trofeul continental. Conform datelor oferite de site-ul rugby.ro, pun
Reprezentativa de rugby a Romaniei a spulberat selectionata Ucrainei, la Kiev, cu scorul de 58-0, in penultima etapa a Cupei Europene a Natiunilor, si a cucerit pentru a patra oara trofeul continental. Conform datelor oferite de site-ul rugby.ro, punctele tricolorilor au fost realizate de Cezar Popescu (trei eseuri), Dumitras (un eseu si doua transformari), Fercu si Teodorescu (cate doua eseuri), Gontineac si Sarbu (cate un eseu) si Florin Vlaicu (doua transformari). Astfel, desi mai are de bifat intalnirea din ultima etapa, din Rusia, echipa noastra a acumulat un avans de doua puncte in clasament in fata principalei rivale, Georgia, si nu mai poate pierde fotoliul de lider, mai ales ca are si un esaveraj de invidiat. La finalul partidei de la Kiev, managerul Robert Antonin s-a declarat incantat de castigarea CEN. "Aceasta victorie ne aduce succesul in CEN si este o imensa bucurie ca am castigat acest turneu. Sunt multumit si de evolutia tinerilor jucatori folositi, precum Vlaicu si Macovei, care reprezinta un alt specific al acestei partide. Au fost insa si neimpliniri, cum ar fi problemele de manuire a balonului", a spus Antonin. Dar iata si clasamentul CEN dupa rezultatul de sambata, cu precizarea ca in ultima etapa vor avea loc meciurile Rusia - Romania si Cehia - Georgia: 1. Romania 25 p (+293); 2. Georgia 23 p (+207); 3. Portugalia 23 p; 4. Rusia 16 p; 5. Cehia 15 p; 6. Ucraina 10 p. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.