Otelul a bifat sambata cea de-a saptea victorie in deplasare in acest retur, cifra care nu a fost la indemana Stelei (trei reusite pe terenuri straine) sau Rapidului (patru). Pozitia modesta din clasament a Otelului este cauzata de un tur de campiona
Otelul a bifat sambata cea de-a saptea victorie in deplasare in acest retur, cifra care nu a fost la indemana Stelei (trei reusite pe terenuri straine) sau Rapidului (patru). Pozitia modesta din clasament a Otelului este cauzata de un tur de campionat dezastruos si de meciurile mai putin reusite de acasa. Sambata a venit Farul la rand, un meci special pentru Petre Grigoras, tehnicianul oaspetilor, care a fost dat afara in toamna anului trecut de la Constanta. "A castigat antrenorul. Il felicit, dar nu eu l-am demis, ci el si-a dat demisia. Motivul demisiei este ca nu se intelegea cu o parte din jucatori si nu am avut ce sa fac. In cursul turului nu puteam sa fac nimic. Nu am avut ce sa fac, nu puteam sa fac transferuri si sa aduc jucatori. El a ales singur, si-a dat demisia si a ajuns la Galati unde a obtinut rezultate foarte bune", a explicat Gheorghe Bosanceanu, patronul Farului, la finalul intalnirii. "Acum imi dau seama cum e sa vii in postura de antrenor al echipei adverse si sa castigi, dar sunt antrenor profesionist si am venit sa castig. M-a bucurat primirea suporterilor, dar nu am ce sa fac. Nu a fost vorba de o revansa, ca nu am fata de cine sa-mi iau revansa, sportul este sport. Per total, victoria nu poate fi pusa sub semnul intrebarii", a comentat Grigoras, aplaudat de fanii constanteni atat la inceputul, cat si la sfarsitul jocului. "Din pacate nu am terminat cu o victorie in fata propriilor suporteri. Stiam ca Otelul este o echipa puternica, periculoasa si disciplinata. Jucatorii nu au facut fata psihologic. Daca nu-i agresivitate si nu alergi nu poti sa faci rezultate. Am avut si unele ratari in finalul partidei, cand a fost si bara lui Gurita, dar in general nu sunt multumit de evolutia jucatorilor, se cred prea devreme in vacanta", a declarat Mumcilo Vukotic, antrenorul "rechinilor". (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.