Liderul deputatilor PC, Bogdan Pascu, solicita Biroului Permanent al Camerei audierea de catre Comisia de Politici Economice si Privatizare a "celor implicati in scandalul declaratiilor privind vanzarea energiei la suprapret", referindu-se la Victor
Liderul deputatilor PC, Bogdan Pascu, solicita Biroului Permanent al Camerei audierea de catre Comisia de Politici Economice si Privatizare a "celor implicati in scandalul declaratiilor privind vanzarea energiei la suprapret", referindu-se la Victor Ponta, Radu Berceanu si Codrut Seres. Bogdan Pascu considera ca in urma acestui demers opinia publica ar putea afla cine se face vinovat de ilegalitatile invocate public in ultima vreme in domeniul comertului cu energie. "Mi se pare normal ca toata lumea sa afle cum este cheltuit banul public si cine se imbogateste pe spinarea romanilor. Trebuie sa lasam de o parte show-urile mediatice si sa incredintam problema unei comisii specializate care sa se pronunte asupra aspectelor incriminate. Nu putem risca sa ne trezim mai tarziu ca acest scandal a fost inventat doar pentru a mai readuce pe primele pagini ale ziarelor anumiti domni parlamentari", a declarat Pascu. Deputatul PSD Victor Ponta a acuzat, miercuri, o firma la care este actionar liderul conservator Dan Voiculescu ca ar fi cumparat energie electrica de la stat pentru a o revinde la preturi cu mult mai mari. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.