Trupa Morandi a fost singura care a primit doua distinctii la premiile muzicale MTV Romania 2006 (cel mai bun videoclip si cea mai buna piesa), desfasurate sambata seara pentru prima data in afara Bucurestiului, intr-un show plin si de aceasta data d
Trupa Morandi a fost singura care a primit doua distinctii la premiile muzicale MTV Romania 2006 (cel mai bun videoclip si cea mai buna piesa), desfasurate sambata seara pentru prima data in afara Bucurestiului, intr-un show plin si de aceasta data de playback, informeaza Mediafax. Pentru prima data la Cluj-Napoca, premiile anuale MTV Romania nu au reusit nici in acest an sa se dezbare de "hiba" traditionala a playback-ului, astfel ca aproape jumatate dintre artistii care au urcat sambata pe scena din Sala Sporturilor au lasat "banda" sa cante in locul lor.
Pentru cei care au avut curaj si au cantat live, sonorizarea nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, astfel ca au sunat chiar mai slab decat cei care au facut playback.
Organizatorii au facut o mutare buna atunci cand au decis sa ia premiile MTV si sa le duca in afara Bucurestiului, cel putin din doua motive: primul ar fi ca in Capitala publicul este mai critic si nu ezita sa-si manifeste zgomotos nemultumirea cand ceva nu ii place si apoi pentru ca oriunde in provincie foamea de evenimente face ca un spectacol, altfel destul de modest, sa fie vazut ca o manifestare stralucitoare.
Dincolo de un public entuziast, premiile muzicale MTV 2006 nu au reusit nici acum sa capete acea stralucire specifica manifestarilor de gen organizate de MTV in alte tari sau la nivel continental. Numarul artistilor playback nu a fost nici de aceasta data mic: Anda Adam, Trident, Anna Lesko, Heaven, Andreea Banica, DJ Project, Keo, United Nations. Nici improvizatiile nu au lipsit: inainte de a incepe transmisiunea in direct, pe scena au urcat "amfitrionii" evenimentului, cei trei membri ai trupei HI-Q, care au incercat sa inveseleasca publicul destul de amortit, care nu vedea decat o scena goala modest decorata si nu auzea nici strop de muzica (nu a existat un fundal sonor care sa "intretina" atmosfera pana la inceputul transmisiunii live. Tinuta vedetelor s-a potrivit manusa vorbelor celor de la Parazitii care au identificat corect aceste tendinte: ce ar fi muzica fara sclipici si haine extrem de putine?! Dintre cei care au cantat "pe bune" s-au numarat Loredana, Stefan Banica Jr, Voltaj (care au electrizat sala), Simplu, Directia 5 si Parazitii (si ei extrem de bine primiti de public). Desi au cantat live iar piesele lor sunt la acest moment in mai toate topurile muzicale europene, invitatele speciale ale evenimentului, britanicele Sugababes, nu au reusit sa incante publicul nici pe jumatate cat Voltaj, de exemplu.
Premiile muzicale MTV Romania 2006 sunt:
Cel mai bun grup - Akcent ("Dragoste de inchiriat")
Cea mai buna piesa - Morandi ("Beijo Uh la la")
Cea mai buna interpretare solo - Loredana ("Le Le")
Cel mai bun interpret solo - Stefan Banica Jr ("Numele tau")
Cel mai bun hip-hop - Parazitii ("Violent")
Cel mai bun artist debutant - Heaven ("Pentru totdeauna")
Cel mai bun dance - DJ Project ("Soapte")
Cel mai bun album - Pavel Stratan
("Amintiri din copilarie 3")
Cel mai bun rock - Iris ("Maxima")
Cel mai bun pop - Voltaj ("Povestea oricui")
Cea mai buna prestatie live - Proconsul
(Iasi 05 MTV Live)
Cel mai bun videoclip - Morandi ("Fallin' Asleep"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.