Pandurii Tg. Jiu a castigat sambata meciul cu Poli Timisoara, echipa care nu se regaseste nici dupa demisia lui Hagi, insa sansele de evitarea retrogradarii sunt minime. Singurul castig este faptul ca au acumulat 24 de puncte, cu doua mai mult decat
Pandurii Tg. Jiu a castigat sambata meciul cu Poli Timisoara, echipa care nu se regaseste nici dupa demisia lui Hagi, insa sansele de evitarea retrogradarii sunt minime. Singurul castig este faptul ca au acumulat 24 de puncte, cu doua mai mult decat baremul necesar pentru a nu pleca in sezonul viitor al Diviziei B cu deficit de puncte.
Gorjenii se afla la trei puncte in spatele Jiului si au nevoi de o victorie in ultima etapa la Galati, dar si de un esec al adversarilor pe teren propriu, cu Rapidul. S-ar ajunge la egalitate de puncte, iar primul criteriu de departajare este inoperabil, intrucat ambele intalniri directe s-au incheiat 1-1. Golaverajul este favorabil Jiului, care are -14, in timp ce Pandurii au -22. Prin urmare, pentru a scapa de la retrogradare, echipa din Tg. Jiu trebuie sa invinga cu 4-0 la Galati, iar Jiul sa piarda cu 0-4 acasa, cu Rapid, ceea ce este aproape imposibil. "A fost o victorie importanta pentru mine, am invins o echipa care are in componenta jucatori de nationala. Sunt multumit ca am reusit sa marcam pentru prima data in acest campionat trei goluri, dar sunt nemultumit ca am luat doua goluri foarte usor", a spus Ungureanu. Acesta a anuntat ca echipa sa vizeaza victoria la Galati. "E in joc mandria noastra, iar o victorie ne-ar putea chiar salva de la retrogradare, dar iarasi trebuie sa ne ajute si jocul rezultatelor", a precizat Nicolae Ungureanu.
Presedintele Pandurilor, Marin Condescu, s-a declarat convins de faptul ca echipa sa va juca si in sezonul viitor in prima liga. "A fost o victorie frumoasa, ne-am indeplinit baremul si sunt convins ca la anul vom juca tot in prima liga", a spus Condescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.