Atacantul rapidist Daniel Niculae (foto stanga) a semnat un contract pe durata a patru ani cu gruparea franceze Auxerre, informeaza site-ul de internet al ocupantei locului sase in ultima editie a campionatului din Hexagon. In comentariul Agentiei Fr
Atacantul rapidist Daniel Niculae (foto stanga) a semnat un contract pe durata a patru ani cu gruparea franceze Auxerre, informeaza site-ul de internet al ocupantei locului sase in ultima editie a campionatului din Hexagon. In comentariul Agentiei France Presse se mentioneaza ca Nico ar fi jucator al lui Dinamo si Auxerre l-a monitorizat timp de jumatate de an. De asemenea sursele citate amintesc de interesul altor catorva importante grupari europene pentru fotbalistul roman, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind vicecampioana Germaniei HSV Hamburg, echipa pe care Rapidul a elimnat-o in sferturile de finala ale Cupei UEFA, in meciul tur de la Bucuresti atacantul de nici 24 de ani inscriind un gol de senzatie printr-un sut de la peste 30 de metri si pasand decisiv la golul de 2-0 marcat cu calcaiul de Buga. Dupa cum se stie Niculae avea o clauza de reziliere de 3,3 milioane de euro, suma pe care Gigi Becali s-a aratat dispus sa o achite Rapidului, insa aceasta varianta a fost respinsa cu indignare atat de jucator, cat si de conducerea clubului giulestean. Chestionat asupra acestui transfer presedintele Dinu Gheorghe s-a jurat ca n-a stiut nimic, dar a spus ca se bucura pentru jucator si pentru banii care vor intra in vistieria clubului.(C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.