Sambata, la Oklahoma City, Nadia Comaneci (foto dreapta) a devenit pentru prima oara mama, dupa ce a dat nastere, prin cezariana, unui baiat, care se va numi Dylan Paul. Evenimentul, unic in viata cuplului Nadia, 44 de ani si Bart, 48, a avut loc cu
Sambata, la Oklahoma City, Nadia Comaneci (foto dreapta) a devenit pentru prima oara mama, dupa ce a dat nastere, prin cezariana, unui baiat, care se va numi Dylan Paul. Evenimentul, unic in viata cuplului Nadia, 44 de ani si Bart, 48, a avut loc cu trei saptamani mai devreme decat se prevazuse initial. "Suntem extrem de incantati. Pot sa va spun ca atat Dylan, cat si mama lui se simt foarte bine", a marturisit emotionat Conner. Fostul mare gimnast a adaugat ca a ales numele Dylan pentru fiul sau deoarece Bob Dylan este cantaretul lui favorit, iar Paul, pentru ca pe managerul lor il cheama Paul Ziert. Nasii nou-nascutului vor fi Paul Ziert si Anastasia Soare. Simbolul perfectiunii in gimnastica, Nadia Comaneci s-a nascut in 1961, la Onesti, incepand sa practice sportul care a consacrat-o la varsta de 6 ani. In impresionantul palmares al "Zanei de la Montreal" se afla noua medalii olimpice (cinci de aur, trei de argint si una de bronz), patru medalii mondiale (doua de aur si doua de argint) si 12 medalii obtinute la Europene (noua de aur, doua de argint si una de bronz), fiind singura gimnasta care a castigat de trei ori titlul continental la individual compus, dar si prima care a obtinut nota zece, performanta realizata la JO de la Montreal. In 1989, Nadia a emigrat in SUA, pentru ca, in data de 27 aprilie 1996, sa se casatoreasca, la Bucuresti, cu fostul gimnast american Bart Conner, ei stabilindu-si resedinta in Oklahoma, unde au un club de gimnastica. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.