Presedintele PIN, deputatul Cozmin Gusa, se va angaja ca taximetrist timp de doua saptamani in timpul vacantei parlamentare, informeaza un comunicat al partidului. Gusa va lucra pe baza unui contract de colaborare incheiat cu societati de taximetrie
Presedintele PIN, deputatul Cozmin Gusa, se va angaja ca taximetrist timp de doua saptamani in timpul vacantei parlamentare, informeaza un comunicat al partidului. Gusa va lucra pe baza unui contract de colaborare incheiat cu societati de taximetrie din Bucuresti si Cluj-Napoca pe durata unei saptamani in fiecare dintre cele doua orase. La finalul fiecarei saptamani de activitate, organizatiile PIN din Bucuresti si Cluj-Napoca vor intocmi un raport referitor la problemele reale ale administratiilor municipale respective, care va fi prezentat public. Problemele care necesita pentru rezolvare interventii din partea administratiei centrale vor face obiectul unor interpelari parlamentare adresate de catre reprezentantii PIN in Parlament. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.