Poli Iasi a jucat pentru ultima data in fata suporterilor proprii in acest campionat si a rezolvat problema invingatoarei in intalnirea cu FC Arges in numai o jumatate de ora, chiar daca pe final pitestenii au marcat si ei de doua ori. Atmosfera din
Poli Iasi a jucat pentru ultima data in fata suporterilor proprii in acest campionat si a rezolvat problema invingatoarei in intalnirea cu FC Arges in numai o jumatate de ora, chiar daca pe final pitestenii au marcat si ei de doua ori. Atmosfera din tribune a fost foarte frumoasa, iar de ea s-a bucurat in primul rand antrenorul Iont Popa, cel caruia fanii i-au cerut insistent sa ramana si in sezonul viitor. Pentru a-l convinge, acestia i-au facut cadou tehnicianului un tricou inscriptionat cu poza sa si a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, cu mesajul "Iasiul cunoaste doi domnitori: unul este Cuza, iar celalalt este marele profesor Popa". "Le multumesc suporterilor pentru acest gest. Dar in comun cu Cuza cred ca am doar mustata. Cuza a fost un mare domnitor, iar eu sunt doar un om popular, foarte iubit la Iasi", a spus Popa.
Tehnicianul iesean a spus ca s-a temut de jocul cu FC Arges din cauza problemelor financiare de la club. "Am dorit sa castigam pentru ca ultima impresie conteaza. Prima repriza jucatorii au evoluat foarte bine si au facut ce au vrut pe teren. Repriza a doua am luat doua goluri si am avut ceva emotii pe final de joc. M-am temut insa inaintea acestui meci din cauza problemelor financiare de la club, dar jucatorii au dovedit ca sunt mai ieseni decat unii ieseni", a precizat Popa. Acesta a anuntat ca va decide ce va face in aceasta vara astazi. "Luni voi merge la sedinta Consiliului Local pentru a le explica consilierilor situatia echipei. Vreau si eu sa ii intreb de ce nu fac totul pentru acest oras. Eu am venit de la 700 km distanta de Iasi, iar familia mea a facut cheta si a dat 1500 dolari pentru acest club. Cred ca sunt singurul antrenor din Divizia A care a pus mana pe lopata la refacerea terenului. Ei chiar nu pot face nimic? Sper ca politicul sa nu distruga acest club, asa cum s-a intamplat in ultimii ani cu economia si cu sportul in intreaga tara", a spus Popa.
Antrenorul Politehnicii Iasi a mai spus ca daca aceste probleme financiare nu se vor rezolva, atunci este posibil sa plece de la formatia din Dealul Copoului, alaturi de mai multi jucatori. "Daca nu se rezolva problema financiara, atunci e posibil sa plec. Iar daca eu plec, vor pleca si jumatate dintre jucatori, multi dintre ei pe final de contract. Se va distruge tot ce s-a construit la Iasi", a conchis Popa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.