Vince Welnick, unul dintre membrii formatiei Grateful Dead, a incetat din viata la varsta de 55 de ani, transmite BBC News Online. Vince Welnick a cantat la clape pentru Grateful Dead incepand din 1990. "Vince a incetat din viata la 2 iunie 2006... d
Vince Welnick, unul dintre membrii formatiei Grateful Dead, a incetat din viata la varsta de 55 de ani, transmite BBC News Online. Vince Welnick a cantat la clape pentru Grateful Dead incepand din 1990. "Vince a incetat din viata la 2 iunie 2006... dupa o decada in care s-a luptat cu o tragedie, dar a creat in jurul lui frumusete si lumina", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul muzicianului, care insa nu mentioneaza cauza mortii. Grateful Dead s-a format in anii 1960 si a devenit cunoscuta mai ales gratie concertelor sale live. Trupa s-a retras din lumina reflectoarelor dupa moartea fondatorului sau, Jerry Garcia, decedat in 1995.
Welnick si-a format propria formatie, Missing Man Formation, dupa desfiintarea Grateful Dead in 2003. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.