Aurel Sunda, antrenorul "minerilor", a declarat ca nu stie daca il va titulariza pe Adrian Drida in meciul cu Steaua, dupa ce fotbalistul a declarat ca ar dori ca "ros-albastrii" sa devina campioni. "M-am gandit bine zilele acestea si chiar am vorbit
Aurel Sunda, antrenorul "minerilor", a declarat ca nu stie daca il va titulariza pe Adrian Drida in meciul cu Steaua, dupa ce fotbalistul a declarat ca ar dori ca "ros-albastrii" sa devina campioni. "M-am gandit bine zilele acestea si chiar am vorbit cu Drida. Mi-e si frica sa-l folosesc titular in meciul cu Steaua, pentru ca nu vreau sa se interpreteze. Daca va ajunge sa rateze cu poarta goala, ce se va crede? O sa lase loc de interpretari. Dar ma gandesc si la faptul ca poate va da gol si atunci isi va spala toate pacatele", a spus Sunda. Acesta a subliniat insa ca Drida va fi cu siguranta titular in meciul cu Rapid, din ultima etapa. "Ma gandesc sa-l folosesc titular in jocul cu Rapid pentru ca a zis ca aceasta partida vrea sa o castige Jiul si am sa tin cont de asta", a afirmat Sunda. In urma declaratiilor referitoare la lupta pentru titlu, in conditiile in care Jiul va intalni in ultimele doua etape ambele candidate la castigarea campionatului, Drida risca sa fie amendat de conducerea clubului din Petrosani. Fotbalistul de la Jiul a afirmat marti ca si-ar dori ca Steaua sa castige titlul. "Ce sa ne mai invartim, trebuie sa recunoastem ca Jiul arbitreaza lupta pentru titlu chiar daca suntem una dintre echipele codase. Un egal cu Steaua si o victorie cu Rapid ne-ar scapa definitiv de griji, dar ar face-o pe Steaua campioana. Eu imi doresc ca Steaua sa ia titlul", a spus Drida. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.