Fostul fotbalist Rica Raducanu a fost implicat, joi dimineata, intr-un accident fara urmari grave in centrul Craiovei, masina sa, un Hyundai Santa Fe, fiind lovita in aripa dreapta de un Fiat intr-o intersectie. Raducanu a declarat ca politia a consi
Fostul fotbalist Rica Raducanu a fost implicat, joi dimineata, intr-un accident fara urmari grave in centrul Craiovei, masina sa, un Hyundai Santa Fe, fiind lovita in aripa dreapta de un Fiat intr-o intersectie. Raducanu a declarat ca politia a considerat ca el a gresit, amendandu-l cu 80 de lei. "Eram in intersectie si m-am trezit cu unul in mine. Dar nu ne-am lovit rau, ca ce e acolo la Craiova, aglomeratie mai mare ca la Bucuresti. Baiatul cu Fiatul, culmea si el tot din Bucuresti, si-a spart farul, iar eu am putin aripa indoita. Dar nu e nimic, se repara repede", a spus Raducanu, citat de Mediafax. Fostul portar al echipei Rapid si al primei reprezentative, acum in varsta de 60 de ani, a afirmat ca "accidentul a fost o nimica toata pe langa aventura de la Politie". "Ce accident? Nasol a fost dupa, cand am fost la Politie. Ce e acolo, manifestatie. Am stat cred ca mai bine de o ora. Politaiul a venit si ne-a dat la amandoi sa suflam in fiole, si era zece fara douazeci dimineata. I-am si zis, <<Bai nene, dar ce, suntem carutasi s-o luam pe ulei asa de dimineata?>>. Dar a zis ca trebuie, ca e la regulament. Asta e, am suflat, ca voiam sa scap repede de acolo", a declarat Rica Raducanu. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.