Federatia Sindicatelor Libere si Independente (FSLI) Petrom impreuna cu compania Petrom au premiat, ieri, 90 de copii, campioni nationali si internationali, valoarea totala a premiilor ridicandu-se la aproximativ 85.000 de lei noi. "A devenit deja o
Federatia Sindicatelor Libere si Independente (FSLI) Petrom impreuna cu compania Petrom au premiat, ieri, 90 de copii, campioni nationali si internationali, valoarea totala a premiilor ridicandu-se la aproximativ 85.000 de lei noi. "A devenit deja o traditie ca Petrom impreuna cu FSLI sa se implice in acordarea acestor premii si consider ca este de datoria noastra, a tuturor, sa incurajam obtinerea unor astfel de performante", a declarat Gheorghe Constantinescu, director general executiv al Petrom. Cei 90 de tineri premiati, copii ai angajatilor din industria petroliera, au obtinut primele locuri la diverse competitii de informatica, matematica, fizica, chimie, limba romana, limbi straine sau in cadrul unor competitii sportive. Pe langa diplome, tinerii au primit premii constand in bani (350 de lei de fiecare) si tabere gratuite. Actiunea este parte a programului destinat olimpicilor initiat in urma cu aproximativ 9 ani de catre FSLI Petrom, sustinut de catre Petrom si dezvoltat pentru a le oferi tinerilor, in fiecare an, noi sanse de a-si dovedi valoarea. La cele 15 premieri organizate de-a lungul anilor s-au acordat peste 1000 de premii. Anul acesta, programul isi propune sa ofere prima bursa de studii internationale pe perioada de un an. Tinerii vor intra intr-un concurs de CV-uri si eseuri pe teme de interes european. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.