Parada gay se poate desfasura, astazi, in Capitala, conform autorizatiei eliberate de municipalitate, dupa ce instanta de contencios administrativ a Tribunalului Bucuresti a respins, ieri, cererile a doua organizatii de anulare a acestui act emis de
Parada gay se poate desfasura, astazi, in Capitala, conform autorizatiei eliberate de municipalitate, dupa ce instanta de contencios administrativ a Tribunalului Bucuresti a respins, ieri, cererile a doua organizatii de anulare a acestui act emis de primarie. Forumul Crestin "Noua Dreapta" a cerut judecatorilor suspendarea autorizatiei de miting eliberate de municipalitate pentru parada gay, apreciind ca organizatorii evenimentului au un alt scop decat cel pe care l-au declarat Primariei Capitalei. O a doua organizatie s-a constituit parte in acest proces, si a cerut suspendarea autorizatiei pana la solutionarea cauzei pe fond. Instanta a respins aceasta cerere, astfel ca mitingul poate sa aiba loc potrivit programului aprobat.
Primaria municipiului Bucuresti a autorizat organizarea unei manifestatii de strada a comunitatii homosexualilor din Romania, in cadrul celui de-al doilea festival gay organizat in Bucuresti, la care ar urma sa participe aproximativ o mie de persoane. Potrivit site-ului organizatorilor - Asociatia "Accept" -, manifestatia va avea loc astazi, de la ora 17.00, cu plecare din Bd. Unirii nr. 55, pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei - parcul Izvor. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.