Cosmin Olaroiu a declarat ieri ca plecarea fundasului George Ogararu la Ajax Amsterdam reprezinta o mare pierdere pentru Steaua. "Ogararu este un jucator foarte important, foarte bun, ma bucur ca a ajuns la aceasta echipa, dar pentru noi plecarea lui
Cosmin Olaroiu a declarat ieri ca plecarea fundasului George Ogararu la Ajax Amsterdam reprezinta o mare pierdere pentru Steaua. "Ogararu este un jucator foarte important, foarte bun, ma bucur ca a ajuns la aceasta echipa, dar pentru noi plecarea lui este o pierdere foarte mare. Oricum, vom gasi solutii pentru a-l inlocui", a spus Olaroiu. Intrebat daca exista posibilitatea ca Ogararu sa nu fie folosit in ultimele doua partide din campionat, dupa ce transferul sau la Ajax a fost deja perfectat, tehnicianul stelist a raspuns: "Ogararu este jucatorul Stelei. Daca va fi cazul, il vom folosi". Olaroiu a precizat ca nu l-a vazut niciodata jucand pe fundasul de la Estrela Amadora, Anthony da Silva, "Toni", despre care s-a spus ca ar putea ajunge la Steaua pentru a-l inlocui pe Ogararu pe flancul drept al defensivei. Intrebat daca Iulian Filipescu ar putea ajunge la Steaua, dupa ce finantatorul Gigi Becali a spus ca ultimul cuvant in aceasta privinta il va avea antrenorul, Olaroiu a raspuns: "Nu numai in cazul lui Filipescu imi apartine decizia finala, ci la toate transferurile. Am discutat cu conducerea si am decis ca pana dupa meciul cu Vaslui nu ne vom ocupa de aceste transferuri. Exista o lista de jucatori, sunt cateva prioritati, dar aceste lucruri le vom discuta doar dupa ultima etapa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.