Cosmin Olaroiu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua este pregatita sa lupte pana la capat pentru titlul de campioana, in ciuda faptului ca in ultimele zile a avut parte de multa ostilitate, contracandidata sa Rapid solicitand depunc
Cosmin Olaroiu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua este pregatita sa lupte pana la capat pentru titlul de campioana, in ciuda faptului ca in ultimele zile a avut parte de multa ostilitate, contracandidata sa Rapid solicitand depunctarea "ros-albastrilor". Intrebat daca este deranjat de faptul ca meciul Rapid - Sportul Studentesc se va juca duminica, in timp ce partida Steaua - Jiul Petrosani este programata sambata, Olaroiu a raspuns: "Mai are importanta? Dupa toate cele intamplate in ultimele zile suntem pregatiti pentru orice. Suntem pregatiti sa luptam pana la capat, desi am avut parte de multe lucruri ostile". Olaroiu a subliniat ca nu i-a fost teama ca Steaua ar fi putut fi depunctata, in urma memoriilor inaintate de Rapid. "Nu mi-a fost teama, pentru ca ar fi fost o decizie absurda, iar eu stiu ca fotbalul se joaca pe teren. Acolo se castiga sau se pierd puncte", a comentat Olaroiu. Antrenorul stelist a calificat drept "vitale" meciurile cu Jiul si FC Vaslui, din ultimele doua etape ale Diviziei A, si considera ca pentru "ros-albastri" faptul ca nu vor putea conta pe aportul suporterilor la partida cu echipa din Petrosani va insemna foarte mult. "Sunt doua meciuri vitale, dar asa cum a depasit acel nefericit accident cu Middlesbrough, Steaua poate invinge orice adversar din Romania. Cel mai important este cel cu Jiul, pentru ca este primul si pentru ca vom juca fara suporteri. Trebuie sa fim concentrati si cu mintea limpede. Speram ca aceste doua saptamani sa ne fi facut bine, sa ne fi linistit, sa avem forta si prospetime fizica", a spus Olaroiu, care a subliniat ca nu se confrunta cu probleme de lot inaintea meciului cu Jiul. "Sunt unele mici probleme la cativa jucatori, dar nu se pune problema sa nu faca vreunul parte din lot pentru acest meci. Jucatorii care au fost la Nationala trebuie sa-si revina daca nu au facut-o deja, pentru ca sunt meciuri foarte importante si avem nevoie de ei. Am jucat multe meciuri din trei in trei zile si nu se pune problema sa odihnim vreun jucator", a punctat Olaroiu, care considera ca Steaua nu se poate considera avantajata de faptul ca Jiul este aproape scapata de grijile retrogradarii.
Ajutor de la "gasca nebuna"
Antrenorul stelist a subliniat ca Sportul ar putea incurca pe Rapid in lupta pentru titlu, deoarece a dovedit ca este o echipa buna, prin rezultatele obtinute in acest retur. "Depinde insa foarte mult si daca va juca Mazilu", a mai spus Olaroiu, care s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor stelisti care au facut parte din lotul echipei nationale a Romaniei in turneul din Statele Unite ale Americii. "Eu sunt subiectiv, dar la primul meci s-a simtit cand au intrat. Apoi, am observat ca jucatorii din campionatul intern, atunci cand sunt folositi, vin cu mai mult decat inainte, cand se discuta ca ne bazam numai pe jucatorii din strainatate. De cate ori au fost folositi jucatorii nostri sau cei de la Rapid, Dinamo, Sportul, Timisoara s-au schimbat putin proportiile", a apreciat Olaroiu.
Carlos este fumator
Comentand faptul ca Lobont a fost surprins fumand in timpul turneului din SUA si ca Dragomir a afirmat ca jucatorii de la echipa nationala consuma si bauturi alcoolice, Olaroiu a spus: "Daca fumeaza Lobont, nu e un capat de tara. Ei sunt jucatori profesionisti si trebuie sa stie sa-si gestioneze viata. De la Steaua, din cate stiu, si cred ca stiu foarte bine, nu fumeaza decat un singur jucator (n.r. - portarul Carlos) si antrenorul, bineinteles. De baut, nu cred ca exagereaza nici unul, chiar daca am mai auzit de Ghionea ca ar fi baut tequila, desi el nu are voie nici bere, pentru ca a avut hepatita", a spus Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.