Echipa care a realizat primul muzical din Romania se pregateste pentru finalul de stagiune. Actorii Teatrului National I.L. Caragiale se pregatesc pentru ultima reprezentatie, care va avea loc in aceasta duminica, la ora18.30.
Stefan Banica Jr

Echipa care a realizat primul muzical din Romania se pregateste pentru finalul de stagiune. Actorii Teatrului National I.L. Caragiale se pregatesc pentru ultima reprezentatie, care va avea loc in aceasta duminica, la ora18.30.
Stefan Banica Jr, Maia Morgenstern, Andrei Duban, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Silviu Biris, Ioan Andrei Ionescu, Radu Captari, Vasile Calofir, Orodel Olaru isi iau o binemeritata vacanta dupa o stagiune aglomerata, in care au avut cel putin o reprezentatie pe saptamana.
Spectacolul de final de stagiune este insa precedat de un eveniment important pentru Monica Davidescu (Roxie Hart).
Monica va pasi pe scena cu un mic accesoriu, si anume verigheta pe care i-o va darui astazi Aurelian Temisan.
Cununia nu a impiedicat-o pe Monica sa-si onoreze obligatiile contractuale, astfel ca ea a jucat la mijlocul saptamanii pe scena de la Nottara, in piesa lui Dan Tudor "O matusa pierduta" si va juca si in aceasta duminica pe scena TNB.

Casatorie, cadou de aniversare

Dupa 11 ani de asteptare, Aurelian Temisan, care a debutat si el pe micile ecrane, ca actor de telenovela, a cerut-o de sotie pe Monica. Rabdarea actritei s-a dovedit a fi justificata, pentru ca, dupa cum a declarat chiar ea, consoarta i-a promis ca vor oficializa relatia in anul in care isi va sarbatori ziua de nastere sambata.
Mult asteptatul eveniment a sosit, astfel ca proaspatul posesor al celor 33 de primaveri va spune multasteptatul "DA" si va aniversa momentul cu fast la Palatul Snagov. Rochia miresei va fi o creatie Liliana Turoiu-Udrea, iar mirele va purta un costum Michael Spier.
Proaspata mireasa si colegii ei vor urca pe scena cu orgoliul de fi cei mai buni.
Muzicalul Chicago a fost cel mai vizionat spectacol in aceasta stagiune in Bucuresti - 20.000 persoane au vazut spectacolul de la premiera pana in prezent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.