Reprezentativa de rugby a Romaniei, castigatoare a trei editii ale Cupei Europene a Natiunilor, va evolua, azi, la Kiev, impotriva selectionatei Ucrainei, ultima clasata in actualul sezon competitional al traditionalei intreceri continentale. In vrem
Reprezentativa de rugby a Romaniei, castigatoare a trei editii ale Cupei Europene a Natiunilor, va evolua, azi, la Kiev, impotriva selectionatei Ucrainei, ultima clasata in actualul sezon competitional al traditionalei intreceri continentale. In vreme ce tricolorii mai au de bifat doua meciuri, cu Ucraina si Rusia, principalele contracandidate la trofeul european, Georgia si Portugalia, si-au cam terminat "munitia", astfel ca, in cazul unei victorii, echipa noastra se va instala in fotoliul de lider al competitiei Batranului Continent. Iar succesul tricolor la Kiev este previzibil, in conditiile in care Ucraina nu a inregistrat nici o victorie in fata echipei noastre in cele doua partide disputate pana in prezent, punctaverajul fiind net favorabil rugbistilor romani: 136-17. Reamintim ca in clasament Georgia conduce cu 23 de puncte si mai are de jucat un meci impotriva Cehiei, in vreme ce Romania a acumulat 22 de puncte si mai are la dispozitie doua partide pentru a se instala in fotoliul de lider. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.