Handbalul feminin romanesc va trai din plin, in aceasta seara, de la ora 19, emotiile calificarii la Euro 2006, reprezentativa tricolora pregatita de Gheorghe Tadici (foto) si Dumitru Musi urmand sa evolueze, la Kragujevac, in mansa secunda a barajul
Handbalul feminin romanesc va trai din plin, in aceasta seara, de la ora 19, emotiile calificarii la Euro 2006, reprezentativa tricolora pregatita de Gheorghe Tadici (foto) si Dumitru Musi urmand sa evolueze, la Kragujevac, in mansa secunda a barajului continental, impotriva incomodei selectionate a Serbiei. Dupa esecul neasteptat inregistrat, in tur, la Bucuresti, cand oaspetele s-au impus la o diferenta de patru goluri, scor 21-25, tricolorele au plecat, ieri, spre Serbia, constiente ca au o misiune extrem de dificila in fata echipei antrenate de daneza Anja Andersen. De altfel, in tabara noastra domnea o atmosfera optimista, mai ales dupa ce presedintele FRH, Cristian Gatu, le-a incurajat pe fete la plecare si le-a spus ca datele problemei nu s-au schimbat prea mult, echipa noastra avand nevoie de o victorie la aceeasi diferenta de scor pentru a accede la Euro 2006. Tot in barajul pentru turneul final se mai disputa alte noua meciuri, in tur fiind inregistrate urmatoarele rezultate: Macedonia - Islanda 28-23, Portugalia - Croatia 29-31, Turcia - Franta 29-29, Bulgaria - Slovenia 22-32, Polonia - Lituania 28-18, Slovacia - Ucraina 24-27, Italia - Austria 23-41, Belarus - Olanda 24-33 si Cehia - Spania 24-31. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.