Rapidul joaca maine seara in Giulesti cu Sportul pentru ultima data in acest sezon in fata propriilor suporteri, care vor avea intrarea libera, si are nevoie de victorie pentru a ramane in coasta liderului Steaua. Cum ros-albastrii joaca azi, elevii
Rapidul joaca maine seara in Giulesti cu Sportul pentru ultima data in acest sezon in fata propriilor suporteri, care vor avea intrarea libera, si are nevoie de victorie pentru a ramane in coasta liderului Steaua. Cum ros-albastrii joaca azi, elevii lui Razvan Lucescu vor sti daca lupta pentru mentinerea pe pozitia a doua sau, in cazul unui pas gresit al Stelei, pentru trecerea pe primul loc. Intalnirea poate fi catalogata ca un derby, avand in vedere pozitia surprinzatoare a Sportului in clasament, iar incarcatura exista in ambele tabere, fiindca "studentii" au si ei nevoie de o victorie, caz in care ar accede aproape sigur in Cupa UEFA, indiferent de rezultatele lui Dinamo. De cand si-a recuperat internationalii care au fost in America, Razvan Lucescu a pregatit meciul incercand sa-i tina pe acestia departe de lupta juridica dusa de conducerea clubului pentru depunctarea Stelei, initiativa lipsita de succes pana acum. Rapidul nu-l poate folosi azi pe N. Grigore, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, dar revin Emil Dica, dupa o absenta destul de lunga, cauzata de o accidentare. De asemenea, Pancu este incert, el acuzand dureri provocate de o sciatica. In tabara Sportului este liniste deplina si la propriu si la figurat, fiindca nu sunt probleme de lot, iar jucatorii nu dau declaratii la ordinul lui Vasile Siman, patronul din Regie care a decis ca "studentii" sa se exprime doar pe teren in acest final incins de campionat. S-au facut multe speculatii pe seama relatiei de rudenie dintre patronii celor doua rivale de astazi, Copos fiind nasul de cununie al lui Siman, insa este cert ca daca Sportul se preda ar putea pierde locul trei, ultimul de Cupa UEFA, in favoarea lui Dinamo. Totusi, partida este ultima a etapei, iar eventuale jocuri s-ar putea face in functie de rezultatul "cainilor" cu FC National, daca aceasta partida se va juca astazi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.