Tribunalul Bucuresti va anunta azi decizia in ceea ce priveste solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventiva emis pe numele lui Marian Iancu. Instanta a luat in discutie, ieri, cererea Parchetului, dar a amanat pronuntare
Tribunalul Bucuresti va anunta azi decizia in ceea ce priveste solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventiva emis pe numele lui Marian Iancu. Instanta a luat in discutie, ieri, cererea Parchetului, dar a amanat pronuntarea pentru astazi, data la care expira si mandatul de arestare preventiva. Marian Iancu a fost incarcerat, pentru a doua oara in acest dosar, in 16 mai, pentru 19 zile, ca urmare a hotararii instantei Curtii de Apel Bucuresti, care a admis contestatia procurorilor fata de decizia instantei inferioare care hotarase cercetarea in stare de libertate a omului de afaceri. Propunerea de arestare preventiva a lui Marian Iancu, presedinte al Consiliului de Administratie al Balkan Petroleum, a fost rejudecata de Tribunalul Bucuresti, dupa ce, in 14 aprilie, Curtea de Apel a apreciat ca in cauza ar fi fost comise anumite vicii de procedura. Tribunalul a decis ca Marian Iancu poate fi cercetat in libertate, procurorii au facut recurs, iar contestatia lor a fost admisa de Curtea de Apel Bucuresti. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.