Vicepresedintele LPF, Alexandru Boc, a declarat ieri ca FC National va pierde cu 0-3 la "masa verde" daca nu se va prezenta la meciul cu Dinamo, asa cum a anuntat presedintele gruparii "bancare", Constantin Iacov. "Este o decizie a Comisie de Apel si
Vicepresedintele LPF, Alexandru Boc, a declarat ieri ca FC National va pierde cu 0-3 la "masa verde" daca nu se va prezenta la meciul cu Dinamo, asa cum a anuntat presedintele gruparii "bancare", Constantin Iacov. "Este o decizie a Comisie de Apel si FC National trebuie sa o respecte. Iacov este in mare eroare daca echipa nu se prezinta. Dansul incearca prin orice mijloace sa strice campionatul, dar nu va reusi. Daca nu se vor prezenta, vor pierde cu 0-3", a spus Boc. Intrebat ce parere are despre faptul ca Iacov sustine ca membrii Comisiei de Apel au incalcat regulamentele, Boc a raspuns: "Daca Dinamo, ca si club organizator, a reusit sa rezolve toate problemele si sa gaseasca un stadion, atunci ei sunt obligati sa se prezinte la locul stabilit de comisie. Regula cu sapte zile se aplica doar atunci cand cele doua cluburi cad de comun acord sa dispute pe un teren neutru sau intr-un alt oras o partida directa. Dar acum este o decizie a unei comisii si nu trebuiau anuntati cu sapte zile inainte". Boc a facut referire si la faptul ca Iacov sustine ca va merge la FIFA, unde FC National va castiga cele trei puncte la "masa verde". "Iacov poate sa mearga oriunde. Actiunea lui nu are niciun temei legal. A facut numai scandal pe acest final de campionat si o sa suporte consecintele", a spus Boc. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.