Presedintele Traian Basescu a parasit ieri Spitalul Elias. El a tinut sa multumeasca echipei de medici pentru procesul rapid de recuperare, care l-a facut "apt sa mearga la serviciu". "Mai am de muncit 6 luni pana la un an pana cand recuperarea va fi
Presedintele Traian Basescu a parasit ieri Spitalul Elias. El a tinut sa multumeasca echipei de medici pentru procesul rapid de recuperare, care l-a facut "apt sa mearga la serviciu". "Mai am de muncit 6 luni pana la un an pana cand recuperarea va fi completa, dar lucrurile sunt in regula, o sa pot sa merg la serviciu, facand in acelasi timp si programul de recuperare", a afirmat presedintele, adaugand: "Acum ma duc direct acasa, nu am mai fost de mai bine de trei saptamani acasa, asa ca vreau sa ajung acasa". El a precizat ca va veni la controale la Spitalul Elias, iar exercitiile si le poate face si acasa, deoarece este vorba de exercitii pentru care nu ii trebuie conditii speciale, ci "doar o masa". Intrebat ce activitati ii sunt permise in aceasta perioada, Basescu a raspuns: "Am voie sa fac tot ce pot". Traian Basescu nu va avea voie, pentru o perioada, sa ridice greutati, sa conduca si sa faca miscari bruste, necontrolate, a precizat medicul Mihai Berteanu, care a mentionat ca presedintele va trebui sa evite frigul si umezeala. Potrivit medicului Berteanu, programul de recuperare este destul de dificil, pentru ca seful statului a avut "o deficienta neurologica severa", dar, cu toate acestea evolutia sa a fost foarte buna. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.