Cea mai tare petrecere de Ziua Copilului are loc astazi, 2 iunie, incepand cu ora 13, in incinta Palatului Parlamentului. Vedete din show-biz, din sport si din politica se vor distra, vor da autografe si cadouri tuturor copiilor care vor fi prezenti
Cea mai tare petrecere de Ziua Copilului are loc astazi, 2 iunie, incepand cu ora 13, in incinta Palatului Parlamentului. Vedete din show-biz, din sport si din politica se vor distra, vor da autografe si cadouri tuturor copiilor care vor fi prezenti la fata locului. Super-show-ul va fi deschis de copiii de la emisiunea "Numai cu Acordul Parintilor" realizata de Titus Munteanu pentru TVR 1 si va continua cu un concert 3rei Sud Est. Pe post de "maestru de ceremonii" va fi Liana Stanciu, proaspat mamica. Vor fi prezenti la eveniment Leonard Doroftei, Marian Dragulescu, precum si alte vedete. Starurile vor fi prezente pentru a oferi cadouri tuturor copiilor care vor fi prezenti la spectacol, dar si orfanilor de la casele de copii din Sectorul 4. Organizatorii sunt Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (D.G.A.S.P.C) si Organizatia de Femei a Sectorului 4 prin Cristina Zevedei (presedinte al organizatiei). Accesul in curtea Palatului Parlamentului se va realiza pe la intrarea C1-C4.
Balul Printeselor
Tot astazi, 2 iunie, la ora 18, Events invita toti printii si printesele cetatii la bal! "Palatul", expozitia "World of Barbie and Lego" (23 mai-11 iunie a.c.), si organizatorul, Events, au anuntat deschiderea celui mai mare bal pentru cei mici!
Fiecare copil va fi costumat ca la cartea... de povesti si ca la... Curte, iar "debutul" in societate va fi inregistrat pentru posteritate: printii si printesele vor primi cate o fotografie care-i infatiseaza la bal, pentru aducere aminte peste ani.
Concursurile si surprizele se vor tine lant. Se vor alege printul si printesa balului, iar ceilalti participanti le vor construi castelul din faimoasele caramizi Lego. Si pentru este greu sa alegi intre atatia copii, toti frumosi, fiecare participant va fi declarat castigator intr-ale veseliei, iar premiile vor fi generoase. "World of Barbie and Lego" (24 mai-11 iunie a.c.) este o expozitie itineranta cu vanzare ce prezinta istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi, impreuna cu tot alaiul de tinute speciale, mobilier, autoturisme si cu partenerul ei, Ken. Cortul este amplasat in Piata Revolutiei.
Mare petrecere Cartoon Network
Sambata 3 iunie, Cartoon Network organizeaza o zi speciala la Gradina Zoologica din Bucuresti. Copiii, parintii si bunicii sunt invitati sa sarbatoreasca Ziua Copilului alaturi de cele mai indragite personaje de la Cartoon Network. Bloo, Scooby Doo, Dexter si Cow va asteapta pentru un "maraton al distractiei animate" care va incepe la ora 11.00 si se va sfarsi la 6.00 seara. Pe parcursul zilei cei mici vor avea parte de multe jocuri, desene animate, concursuri distractive, muzica si dans. Fanii Cartoon Network se vor intrece sa deseneze pe asfalt, sa coloreze cele mai indragite personaje de desene animate, vor urmari desene animate si vor descoperi identitatea prietenilor lor imaginari, in compania vedetelor Bloo, Scooby Doo, Dexter si Cow! Folosind masti si facepainting, artisti talentati ii vor transforma pe fanii desenelor animate in personajele lor preferate. In cateva minute, orice copil va putea deveni Johnny Bravo, o fetita Powerpuff, Tom sau Jerry! Mai mult decat atat, cei prezenti vor avea parte de o aparitie surpriza din partea celui mai mic locatar al Gradinii Zoologice! Tigrul siberian Luna, care a implinit de curand trei luni de viata isi va sarbatori ziua alaturi de personajele Cartoon Network si de cei prezenti. Micuta Luna s-a imprietenit deja foarte bine cu personajele de desene animate, astfel, ca la eveniment Scooby Doo va incerca sa o invete sa-si dezvolte mirosul de detectiv, Dexter va experimenta impreuna cu ea diferite feluri de mancare, iar Bloo o va invata sa faca tumbe.
Goana dupa comori
Copiii si parintii sunt asteptati, sambata, 3 iunie, la Gradina Botanica Dimitrie Brandza din Bucuresti pentru a petrece o zi plina de aventuri in aer liber. Asociatia Team Work organizeaza evenimentul "Gradina copilului si a parintelui", ocazie cu care cei mici alaturi de cei mari vor pleca la vanatoare de comori, vor picta plantute, vor fi pictati pe fata si isi vor realiza propriile figurine modelate din baloane. Activitatea principala va fi vanatoarea de comori. Echipe formate din parinte si copil vor pleca in cautarea comorii, fiind ajutate pe parcurs de personaje de basm si desene animate care le vor oferi indicii pentru a compune o harta a comorii daca vor sti sa raspunda la intrebari legate de plante si natura. Odata familiarizati cu Gradina Botanica, copiii vor putea sa picteze cu degetelele ceea ce le-a placut mai mult in Gradina, plansele fiind expuse pe panouri in cadrul unei expozitii.
Festivalul Baloanelor
Duminica, peste 10.000 de baloane vor colora cerul Bucurestilor, cu ocazia primei editii a "Festivalului Baloanelor". Acest eveniment este organizat de Sensiblu in parteneriat cu ArCuB, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Editia din acest an, cea de-a sasea la numar, se va desfasura in jurul Festivalului Baloanelor. Sub sloganul "Coloreaza cerul, elibereaza baloanele!" vizitatorii vor putea admira la ora 12,00 eliberarea pe cerul capitalei a peste 10.000 de baloane cu heliu. In cadrul acestui eveniment sunt asteptati sa participe aproximativ 10.000 de copii insotiti de parinti si bunici. Sensiblu a pregatit cadouri pentru toata lumea iar 20 de oameni, special costumati, vor imparti peste 5000 de baloane umflate cu aer si cadouri tuturor celor care vor veni in parc duminica, pe 4 iunie. Una dintre atractiile parcului Cismigiu va fi "Podul de ciocolata Snickers" realizat in colaborare cu ArCub, unde copiii si adolescentii vor avea parte de multe concursuri pline de adrenalina, cu role, biciclete si hoopere, avand sansa sa castige delicioase batoane de ciocolata. (B.M.)
S-a lansat revista Mini Star
Tot de Ziua Copilului, s-a lansat si o revista pentru cei mici in cadrul Bambiloniei, care are loc la Sala Palatului in perioada 31 mai - 4 iunie. In revista celor mici se poate citi despre "Nicolas, Printul mostenitor al Circului implineste 9 ani", despre "Vrajitoriile" Brandusei Novac, precum si diverse alte articole interesante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.