Fosta campioana olimpica Paula Ivan a dat ieri, de Ziua Copilului, la Giurgiu, startul crosului judetean "Sperante olimpice", care a contat ca verificare a potentialului aflat in zona. Si nu mica a fost surpriza celor prezenti, printre care presedint
Fosta campioana olimpica Paula Ivan a dat ieri, de Ziua Copilului, la Giurgiu, startul crosului judetean "Sperante olimpice", care a contat ca verificare a potentialului aflat in zona. Si nu mica a fost surpriza celor prezenti, printre care presedintele FR Atletism, Ilie Floroiu, fostul rector al IEFS - Dumitru Alexandrescu, directorul ANS - Mihai Capatana sau secretarul federal al FRA - Ion Buliga, sa vada "la lucru" un numar extrem de mare de participanti, circa 350, fete si baieti, la doua categorii de varsta (12-13 ani, respectiv 14-15 ani). Actiunea, care a cuprins si intreceri de role si biciclete, s-a aflat in organizarea primariei locale, Directiei Judetene pentru Sport, Inspectoratului Scolar Judetean si CSM Giurgiu, reprezentat la varf de directorul Nucu Dogaru si de antrenorul Liviu Rosca. Revenind la atletism, este bine de consemnat ca specialistii CSM au dat initial o raita in tot arealul, concursul de ieri identificandu-se cu o faza finala de selectie. Urmeaza ca, din toamna, cei remarcati sa fie cuprinsi intr-un amplu program de pregatire, cu cazare si scoala in localitatea de pe malul Dunarii. Plus antrenori cu mare experienta, profesori printre care a promis ca se va numara si cunoscuta noastra ex-atleta Paula Ivan. Si nu intamplator, sa notam ca principalul sponsor, Mary Deutz - SRL, are sediul in Heresti, localitatea de bastina a Paulei. Evidentiati au fost Stefania Ficleanu, Bogdan Hancu, Laura si Loredana Ghelmez, Mihai Turcanu, Petronela Ardei, Madalina Buga, Georgiana Radoi si Stelian Varban. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.