Autoritatile europene din domeniul concurentei si-au dat, ieri, acordul pentru achizitionarea firmei britanice Body Shop International, detinatoare a unui lant de magazine cosmetice, de catre compania franceza L'Oréal. L'Oréal, lider pe piata mondi
Autoritatile europene din domeniul concurentei si-au dat, ieri, acordul pentru achizitionarea firmei britanice Body Shop International, detinatoare a unui lant de magazine cosmetice, de catre compania franceza L'Oréal. L'Oréal, lider pe piata mondiala a cosmeticelor, va prelua Body Shop pentru 652 de milioane de lire sterline (1,23 miliarde dolari). Body Shop, care detine 2.000 de retele care comercializeaza produse cosmetice, si-a inceput activitatea cu un singur magazin, in 1976. Compania este detinuta in proportie de 18% de fondatoarea sa, Anita Roddick, si sotul acesteia. Intr-un comunicat al L'Oréal se arata ca grupul a achizitionat actiuni sau a primit confirmari privind acceptarea ofertei care reprezinta 95% din capitalul Body Shop. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.