Ionut Popa (foto dreapta), antrenorul Politehnicii Iasi, a declarat ieri, in gluma, ca le-a cerut jucatorilor sa tina cont ca ultimele doua etape vor fi foarte grele, deoarece intalnesc echipe la care nu se poate "umbla" la fotbalisti, deoarece acest
Ionut Popa (foto dreapta), antrenorul Politehnicii Iasi, a declarat ieri, in gluma, ca le-a cerut jucatorilor sa tina cont ca ultimele doua etape vor fi foarte grele, deoarece intalnesc echipe la care nu se poate "umbla" la fotbalisti, deoarece acestia sunt dusi la proligraf. "Jucam cu FC Arges si cu FC National, echipe care isi testeaza fotbalistii cu poligraful. Oricum, sunt doua echipe puternice", a spus Popa. Intrebat daca ar apela la aceasta solutie, Popa a precizat: "In momentul in care iti duci jucatorii la poligraf, inseamna ca nu mai ai incredere in ei". Altfel, Popa s-a aratat surprins de faptul ca presa scrie ca a semnat cu Ceahlaul. "Pe mine nu m-a contactat nimeni. Iasiul este prioritatea numarul unu pentru mine. Am fost surprins de atitudinea suporterilor, care au postat pe site-ul clubului un clip cu mine. Am chemat toti vecinii sa vada acest clip. Mi s-a umflat inima de mandrie", a declarat Popa, care a adaugat ca a discutat cu presedintele executiv al clubului, Sorin Boca, pe tema renegocierii contractului. "I-am spus sa imi dea cat crede el de cuviinta. Eu nu pentru mine cer conditii, ci pentru echipa, care este a orasului. Am auzit ca se da unu la suta din bugetul primariei pentru sport. Acum, imi pare rau ca nu m-am facut doctor, ca am vazut ca se da 30 la suta", a declarat Popa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.