Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a insotit reprezentativa Romaniei la turneul amical din SUA, a declarat ca a vazut jucatori ai Nationalei care consuma bauturi alcoolice si fumeaza pe ascuns. "Am vazut jucatori ai echipei nationale care fumea
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a insotit reprezentativa Romaniei la turneul amical din SUA, a declarat ca a vazut jucatori ai Nationalei care consuma bauturi alcoolice si fumeaza pe ascuns. "Am vazut jucatori ai echipei nationale care fumeaza pe ascuns, dar mai grav este ca mai si beau! Actele de indisciplina vin chiar de la marile valori" a spus Dragomir, care nu a dorit sa dea nume: "Deocamdata, nu este cazul!". Dragomir a precizat ca selectionerul Victor Piturca este decis sa nu ierte pe nimeni.
Conducatorul LPF a subliniat ca a vorbit cu Adrian Mutu, care a fost scos din lotul pentru meciul cu Columbia in urma unei dispute cu selectionerul si l-a avertizat sa-si revizuiasca atitudinea pentru ca Piturca nu a cedat nici in conflictele cu Hagi, Gica Popescu, D. Petrescu si Mirel Radoi. "In scandalul cu Hagi, Popescu si Petrescu, Piturca a preferat sa plece, dar sa-si pastreze principiile", a spus Dragomir. Ieri, ProSport a postat pe site-ul sau un clip filmat de un amator, in care, inainte de urcarea in autocar, se vede cum Lobont (foto) fumeaza! Aflati langa portarul de la Fiorentina, Mutu si Contra i-au atras acestuia atentia ca este filmat! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.