CFR Cluj i-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe portughezii Antonio Semedo si Pedro Oliveira, care au semnat contracte pentru doua sezoane cu gruparea ardeleana. Antonio Paulo Sanches Semedo, autor a sase goluri pentru Estrella Amadora in
CFR Cluj i-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe portughezii Antonio Semedo si Pedro Oliveira, care au semnat contracte pentru doua sezoane cu gruparea ardeleana. Antonio Paulo Sanches Semedo, autor a sase goluri pentru Estrella Amadora in editia 2005-2006 a campionatului portughez, este mijlocas si a implinit ieri 27 de ani. Pedro Miguel Ferreira de Oliveira are 24 de ani si a jucat la Vitoria Setubal. Cei doi au venit la Cluj prin intermediul agentului Marcel Popescu. Patronul gruparii clujene, Arpad Paszkany, a declarat cu aceasta ocazie ca achizitionarea celor doi portughezi este un nou inceput pentru CFR, mai ales ca in sezonul viitor se va celebra centenarul clubului. "Semedo si Oliveira stiu ce inseamna sa joace la nivel inalt, la nivel de cupe europene. Dorim ca la finalul fiecarui campionat sa ocupam un loc care sa ne permita accesul in cupele europene, unde nu ne vom multumi doar cu un tur. Vrem rezultate cat mai bune pentru CFR si, implicit, pentru fotbalul romanesc. Nu ascund faptul ca m-as bucura, chiar de la anul, sa fie vorba de UEFA Champions League si nu de Cupa UEFA!", a spus Paszkany. La randul sau, presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, a declarat ca transferul celor doi jucatori portughezi reprezinta un adevarat succes pentru gruparea pe care o conduce. "CFR s-a intarit considerabil in urma acestor transferuri. Sunt convins ca vom avea doar de castigat de pe urma acestora, mai ales ca cei doi au o experienta foarte mare. Amandoi au fost jucatori de baza la echipele de club, au fost titulari incontestabili si au demonstrat seriozitate in joc si in pregatire", a declarat Muresan. Dorinel Munteanu (foto), antrenorul-jucator al lui CFR, a spus ca "acesta este doar inceputul pentru ceea ce va urma. Vor mai veni la noi si alti jucatori foarte buni din campionatul Portugaliei". Semedo (27 de ani, mijlocas central) a jucat in ultimele cinci sezoane la Estrela Amadora (30 de meciuri si 6 goluri in ultima editie de campionat), iar Oliveira (24 de ani, mijlocas defensiv) a evoluat ultima oara la Vitoria Setubal (a mai jucat pentru FC Porto, Academica Coimbra si UC Leixoes). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.