Tribunalul Bucuresti a amanat, ieri, pentru data de 29 iunie, dezbaterile in dosarul in care familia hotului ucis de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan a contestat rezolutia procurorilor de neincepere a urmaririi penale fata de Adrian Iovan. Cau
Tribunalul Bucuresti a amanat, ieri, pentru data de 29 iunie, dezbaterile in dosarul in care familia hotului ucis de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan a contestat rezolutia procurorilor de neincepere a urmaririi penale fata de Adrian Iovan. Cauza a fost amanata pentru a se gasi si adauga la dosar doua acte din faza initiala a anchetei. Potrivit avocatului Mariana Stefan, de la dosar lipsesc procesul verbal de constatare, intocmit initial de procuror la fata locului si informarea facuta catre Parchetul General, in care procurorul de caz afirma ca este vorba despre legitima aparare. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.