Ceaiul este cea mai populara bautura din lume, dupa apa. De aceea, incepand din acest sezon, familia Lipton Ice Tea Lemon si Lipton Ice Tea Peach mai are in Romania un nou membru - Lipton Ice Tea Green, cu continut de ceai verde. Lipton este cel mai
Ceaiul este cea mai populara bautura din lume, dupa apa. De aceea, incepand din acest sezon, familia Lipton Ice Tea Lemon si Lipton Ice Tea Peach mai are in Romania un nou membru - Lipton Ice Tea Green, cu continut de ceai verde. Lipton este cel mai mare brand din industria ceaiului din lume. In sprijinul acestei afirmatii pot sta si urmatoarele cifre: Lipton detine cea mai mare suprafata de plantatii de ceai in toata lumea - circa 18.000 de hectare (44.400 de acri) de pe urma carora sunt produse peste 300.000 de tone de ceai pe an. Ceaiul Lipton se gaseste in 120 de tari din toata lumea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.