Fundasul rapidist Marius Constantin a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Steaua, contracandidata echipei giulestene in lupta pentru titlu, poate pierde puncte in ultimele doua etape, in care va intalni pe Jiul Petrosani si pe FC Va
Fundasul rapidist Marius Constantin a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Steaua, contracandidata echipei giulestene in lupta pentru titlu, poate pierde puncte in ultimele doua etape, in care va intalni pe Jiul Petrosani si pe FC Vaslui. "De ce sa nu se incurce in ultimele etape? E suficient un egal sa faca! Daca nu, oricum, noi am demonstrat ca am jucat un fotbal de calitate si ca pana la urma suntem cea mai buna echipa din anul acesta. Ei se pot incurca cu orice echipa, nu conteaza. Dar noi nu trebuie sa ne gandim la asta, trebuie sa ne concentram pe meciurile noastre sa luam toate punctele", a spus M. Constantin. Acesta spune ca i-a felicitat pe colegii sai Daniel Niculae si Mugurel Buga pentru golurile inscrise in turneul din SUA al echipei nationale si a mentionat ca se bucura de faptul ca selectionerul Victor Piturca i-a folosit in multe meciuri pe cei cinci jucatori convocati de la Rapid: "E bine, dar sunt curios cati vor fi titulari la un meci oficial. Ar fi frumos sa fie macar doi, dar vom vedea". M. Constantin a precizat in gluma ca la turneul final al Cupei Mondiale din Germania va tine cu Romania. Prezent de asemenea la conferinta de presa, fundasul Ionut Rada a declarat ca va face tot posibilul sa castige titlul pentru ca fosta sa echipa, FC National, sa joace in editia viitoare a Cupei UEFA prin locul oferit de participarea in finala Cupei Romaniei. "Cu siguranta, Nationalul o sa joace in Cupa UEFA. Matematic, Steaua nu e campioana, asa ca totul este posibil. Sanse mai sunt", a explicat Ionut Rada, care a salutat promovarea in Divizia A a Universitatii Craiova, echipa unde s-a format ca jucator. "Ma bucur ca au revenit in Divizia A, acolo unde le este locul. Nu stiu daca o sa fiu primit cu ostilitate cand vom juca la Craiova, cred ca nu. Oricum, eu o sa merg acolo sa castig, nu conteaza ca acum joc la Rapid. Imi pare rau de felul cum am fost primit cand am fost acolo cu Rapid si echipa nationala, dar asta este, sunt si momente din acestea peste care trebuie sa treci", a spus Rada. Mijlocasul Valentin Negru a precizat ca ii va consola pe fostii sai colegi de la Sportul Studentesc dupa meciul direct, programat duminica, pe stadionul din Giulesti, in etapa a 29-a a Diviziei A. "Sunt sigur ca o sa castigam. N-am vorbit cu ei acum, dar o sa o fac dupa meci. O sa-i consolez. Eu speram la un clasament final cu ordinea Rapid, Sportul, Steaua, dar, din pacate, acum nu se mai poate", a afirmat Negru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.