Partidul Alianta Socialista din Romania si Partidul Baas Arab Socialist din Siria s-au intalnit pentru a reconfirma relatiile de colaborare si prietenie intre cele doua partide. Cu aceasta ocazie, reprezentantii celor doua grupuri politice au semnat
Partidul Alianta Socialista din Romania si Partidul Baas Arab Socialist din Siria s-au intalnit pentru a reconfirma relatiile de colaborare si prietenie intre cele doua partide. Cu aceasta ocazie, reprezentantii celor doua grupuri politice au semnat un protocol de colaborare valabil pentru perioada cuprinsa intre 2006 si 2009. Acordul prevede realizarea de schimburi anuale intre membrii celor doua partide, pentru a cunoaste activitatea politica desfasurata pe plan local si international de membrii acestora. De asemenea, vor avea loc schimburi de publicatii si documentatii pe linie de partid si articole pentru presa de partid. "Semnarea noului acord de colaborare dintre partidele pe care le reprezentam va duce la imbunatatirea relatiilor cu Romania, mai ales in domeniul comercial", a precizat Mohamed Yasmine, directorul de Relatii Internationale siriene.
Yasmine a mai spus ca Partidul Baas Arab urmareste o colaborare si cu alti reprezentanti politici din Romania, mentionand Partidul Democrat si Partidul Socialist Democrat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.