Au trecut mai bine de doua decenii de cand sporturile de echipa ale CS Dinamo n-au mai inregistrat un an atat de negru, ultimul sezon fara vreun trofeu national castigat datand de prin 1983. Si asta, in conditiile in care investitiile au fost foarte
Au trecut mai bine de doua decenii de cand sporturile de echipa ale CS Dinamo n-au mai inregistrat un an atat de negru, ultimul sezon fara vreun trofeu national castigat datand de prin 1983. Si asta, in conditiile in care investitiile au fost foarte mari in unele sporturi, precum volei si handbal, care au prins doar podiumul national, pe lista adaugandu-se cu un buget mai mic, ce-i drept, si sectiile de baschet, rugby si polo. Iar daca la ultima echipa nu putem vorbi de un sprijin serios din partea clubului, poloistii beneficiind doar de cateva salarii MAI si de indemnizatii de efort, in schimb, la handbal si volei a "plouat" cu sume cu multe zeroruri din partea sponsorilor, dar performantele s-au lasat asteptate, singura satisfactie fiind aceea ca au reusit sa urce in cele din urma pe podiumul intrecerilor interne. Din pacate pentru sportul dinamovist, rezultatele au fost mai sumbre la rugby, unde ros-albii au ratat atat finala campionatului intern, cat si finala Cupei Romaniei, aceleasi esecuri fiind inregistrate si de catre echipa de baschet. De altfel, marti seara, cosmarul dinamovistilor s-a incheiat odata cu finala mica din Divizia A de baschet masculin, Dinamo-Erbasu ratand medaliile de bronz dupa ce a fost invinsa, pe teren propriu, de rivalii de la CSU Sibiu, cu scorul de 87-85. Cum si la Sibiu elevii antrenorului Mircea Vulc au castigat cu 87-79, CSU Sibiu a intrat in posesia bronzului oferit de presedintele FRB, Carmen Tocala, in vreme ce echipa pregatita de Sandu Vinereanu a intrat in colimatorul chestorului Marcel Popescu, negru de suparare la finalul partidei. "S-a vazut clar ca avem o echipa imbatranita. Vom analiza evolutia din acest sezon si vom lua cu siguranta masuri atat la nivelul bancii tehnice, cat si la nivelul lotului de jucatori. De altfel, intentionam ca de la anul sa intinerim echipa", a spus comandantul clubului din Sos. Stefan cel Mare, vizibil deranjat de ratarea locului 3 in clasamentul final al campionatului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.