Razvan Cocis, internationalul roman de la Serif Tiraspol, a declarata ieri, la revenirea Nationalei in tara, ca nu va accepta nici o oferta din Divizia A, respingand astfel posibilitatea de a juca la Steaua, echipa care il doreste insistent. "Sunt fo
Razvan Cocis, internationalul roman de la Serif Tiraspol, a declarata ieri, la revenirea Nationalei in tara, ca nu va accepta nici o oferta din Divizia A, respingand astfel posibilitatea de a juca la Steaua, echipa care il doreste insistent. "Sunt foarte multe oferte, dar ramane de vazut unde o sa ma duc. Deocamdata vreau sa ma gandesc foarte bine", a spus Cocis. "As accepta o oferta de la o echipa mai puternica din Europa. Si Steaua este o echipa puternica, dar, deocamdata, am plecat din Romania sI nu vreau sa ma intorc", a mai spus internationalul roman. Gigi Becali a anuntat zilele trecute ca a pregatit o oferta de trei milioane de dolari pentru Razvan Cocis sI ca spera sa-l poata convinge pe acesta sa vina in Ghencea. Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a declarat ca oferta lui Gigi Becali nu a fost pe placul lui Victor Gusan, patronul lui Serif Tiraspol, insa a mai spus ca refuzul ar fi venit printr-un intermediar. "Nu am incredere in intermediari, de aceea voi merge personal la Tiraspol pentru a discuta cu patronul lui Serif", a spus managerul ros-albastrilor, care avea planificata calatoria in Moldova la sfarsitul acestei saptamani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.