Italianul Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, a declarat ieri ca nu va accepta oferta de prelungire a contractului pe care a primit-o de la sefii clubului, chiar daca aceasta este mai buna din punct de vedere financiar decat actuala intele
Italianul Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, a declarat ieri ca nu va accepta oferta de prelungire a contractului pe care a primit-o de la sefii clubului, chiar daca aceasta este mai buna din punct de vedere financiar decat actuala intelegere. "Am facut treaba buna la FC National si cred ca merit mai mult. Nu am cerut un anumit salariu, dar nici oferta nu a fost incurajatoare. Voi pleca acasa dupa meciul cu Politehnica Iasi, din utlima etapa, insa in functie de ofertele care pot aparea ma gandesc chiar sa revin in Romania, cel mai probabil la o alta echipa", a spus Bergodi pentru Realitatea TV. "Am cerut jucatori cu experienta pentru a continua drumul bun al echipei, dar am inteles ca vor fi adusi doar tineri. In aceste conditii, nu poti cere rezultate importante", a mai spus italianul. Bergodi s-a aflat in aceasta perioada si pe lista lui Dinamo, fiind posibil sa revina in atentia clubului din "Groapa" daca va cadea varianta Rednic. "Noi am facut oferta si asteptam raspunsul lui Bergodi. Daca nu va gasi ceva in Italia, cred ca va ramane", a spus presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.