Fetita Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, Shiloh, nascuta in Namibia la sfarsitul saptamanii trecute, a venit pe lume prin cezariana, a declarat doctorul obstetrician care a asistat-o pe actrita la nastere. "Angelina a suferit o operatie de cezarian
Fetita Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, Shiloh, nascuta in Namibia la sfarsitul saptamanii trecute, a venit pe lume prin cezariana, a declarat doctorul obstetrician care a asistat-o pe actrita la nastere. "Angelina a suferit o operatie de cezariana, lucru care fusese prevazut din cauza pozitiei bebelusului in uter", a declarat doctorul Jason Rothbart, care practica meseria de obstetrician la Los Angeles si care a realizat operatia in spitalul "Cottage Medi-Clinic" din Swakopmund, un oras din Namibia. "Bebelusul cantarea 3,18 kg. Brad a stat cu Angelina in timpul operatiei si a taiat cordonul ombilical al fiicei sale. Operatia chirurgicala si nasterea au decurs fara probleme", a subliniat obstetricianul. "Echipa, infirmierele si medicii cu care am lucrat au fost formidabili, a fost o munca de echipa", a adaugat Rothbart. Nasterea lui Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, copilul a doua dintre cele mai mediatizate staruri din generatia lor, a fost un eveniment foarte asteptat. Multi fotoreporteri, veniti pentru a realiza primele fotografii de dupa nastere, au fost interpelati zilele acestea de reprezentantii politiei namibiene. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.