Biroul Executiv al FR Baschet a aprobat, in sedinta de ieri, propunerea Comisiei de Disciplina de a-l amenda pe pivotul clujean Bruno Roschnafsky (foto dreapta) cu suma de 500 de euro, dupa afirmatiile denigratoare pe care acesta le-a facut la adresa
Biroul Executiv al FR Baschet a aprobat, in sedinta de ieri, propunerea Comisiei de Disciplina de a-l amenda pe pivotul clujean Bruno Roschnafsky (foto dreapta) cu suma de 500 de euro, dupa afirmatiile denigratoare pe care acesta le-a facut la adresa echipei CSU Ploiesti dupa al doilea meci din finala Diviziei A, sportivul avand la dispozitie 48 de ore pentru a face apel. "Avand in vedere comportamentul neadecvat si nesportiv al jucatorului Bruno Roschnafsky, Comisia de Disciplina a FRB a propus amendarea acestuia cu echivalentul in lei a sumei de 500 de euro, iar Biroul Executiv a validat-o", a declarat presedintele FR Baschet, Carmen Tocala. Totodata, Tocala a adaugat ca, in cazul in care Roschnafsky nu va face apel, amenda trebuie achitata de catre veteranul clujenilor pana duminica, atunci cand va avea loc al treilea meci al finalei. "Daca sportivul clujean va face recurs, atunci Comisia de Apel a FR Baschet se va reuni vineri, iar hotararea pe care o va lua in acea sedinta va ramane definitiva", a mai mentionat Tocala. Reamintim ca, dupa meciul disputat sambata, la Ploiesti, Roschnafsky i-a facut tigani pe adversarii sai, iar luni, intr-o conferinta de presa, si-a facut mea culpa si le-a cerut acestora scuze in mod public. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.