Zvonurile despre un nou cuplu incendiar la Hollywood au explodat dupa ce Natalie Portman si Jake Gyllenhaal au fost vazuti impreuna in acest weekend in New York. Cei doi sunt prieteni foarte buni, si au mai existat si inainte zvonuri ca ar fi format
Zvonurile despre un nou cuplu incendiar la Hollywood au explodat dupa ce Natalie Portman si Jake Gyllenhaal au fost vazuti impreuna in acest weekend in New York. Cei doi sunt prieteni foarte buni, si au mai existat si inainte zvonuri ca ar fi format un cuplu. Potrivit cotidianului The New York Post, martorii oculari sunt de parere ca cei doi formeaza un cuplu, si ca Gyllenhaal se comporta ca un adolescent la prima intalnire. Cei doi au negat aceste zvonuri, insa fotografiile ii contrazic: starul din "Brokeback Mountain" s-a comportat ca la o adevarata intalnire: a asteptat-o pe actrita din "V for Vendetta" cu 12 lalele, s-a uitat de multe ori la ceas si s-a luminat la fata cand a vazut ca Natalie se apropie. Cei doi s-au imbratisat, s-au sarutat dupa care au plecat la masa. Martorii oculari sustin ca "Jake Gyllenhaal aratat ca si cum ar fi fost indragostit. De fapt, cine nu s-ar indragosti de Natalie Portman?". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.