Cea de-a XVI-a editie a Simpozionului de istorie si civilizatie bancara "Cristian Popisteanu", cu tema Parteneri ai Bancii Nationale a Romaniei in sistemul de credit autohton - bancile comerciale 1880 - 1948, se desfasoara, la Banca Nationala a Roman
Cea de-a XVI-a editie a Simpozionului de istorie si civilizatie bancara "Cristian Popisteanu", cu tema Parteneri ai Bancii Nationale a Romaniei in sistemul de credit autohton - bancile comerciale 1880 - 1948, se desfasoara, la Banca Nationala a Romaniei, azi, incepand cu ora 10:30. Lucrarile simpozionului vor fi urmate de festivitatea de acordare a premiilor Fundatiei Culturale Magazin Istoric si de lansarea volumului "Mileniul romanesc - 1000 de ani de istorie in imagini". Volumul, editat intr-o forma grafica deosebita, si prefatat de academicianul Virgil Candea, nu este, in sensul consacrat al termenului, o istorie a poporului roman sau a spatiului locuit de romani in mileniul al doilea d.H. Dupa cum se explica in nota asupra editiei, cartea este mai degraba "un album adresat celor deja indragostiti de istorie, dar si celor care, atrasi de frumusetea imaginilor, vor incepe, poate din clipa cand vor deschide aceasta carte, sa fie interesati de trecutul nostru". (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.