Managerul general al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica, l-a atacat luni seara, la emisiunea "Fotbal Cafe" moderata la National TV de Silviu Samuila, pe presedintele executiv de la FC Rapid, Dinu Gheorghe, in legatura cu scandalul de la comisiile fed
Managerul general al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica, l-a atacat luni seara, la emisiunea "Fotbal Cafe" moderata la National TV de Silviu Samuila, pe presedintele executiv de la FC Rapid, Dinu Gheorghe, in legatura cu scandalul de la comisiile federale. "M-a deranjat Dinu Gheorghe care, nestiind ca e filmat, a intrebat unde e boul de Stoica si care a ordonat jucatorilor de la Rapid sa behaiasca in autocar. Spre deosebire de el, eu am un trecut cu care ma mandresc, nu unul pe care sa-l ascund. Am auzit din presa ca numele lui Dinu Gheorghe a fost asociat cu niste intrari dubioase in tara, atunci cand era seful Vamii. Nu sunt un bou! Daca ne comparam, spre deosebire de el, pentru mine este al 15-lea an in care sunt presedinte la un club in Divizia A", a spus Stoica, la putin timp dupa ce, la iesirea de la Comisia de Disciplina a FRF, finantatorul stelist Gigi Becali i-a spus oficialului rapidist sa fie atent la relatia cu organele de ancheta ale statului. "Vezi ca te cheama si pe tine, ca ai facut tu ceva!", i-a spus Gigi Becali lui Dinu "Vama". Stoica a mai spus ca, pentru el, gestul rapidistilor a fost unul "lipsit de fair-play, pentru ca ei sunt cei care au jignit permanent, conducatori, jucatori si spectatori". "Radoi este simbolul Stelei si cei de la Rapid incearca sa-l provoace, stiindu-l un tip coleric", a mai adaugat Stoica. Oficialul stelist s-a declarat de acord cu masuri severe pentru a stopa scandarile jignitoare ale suporterilor. "Din vara, trebuie sa se termine cu aceste scandari pe stadioane. Daca se vor mai auzi, trebuie sa plateasca si cluburile, chiar cu depunctarea", a spus Stoica. Acesta s-a referit si la convocarea sa la DNA, in legatura cu eventualele aranjamente din Divizia A. "Abia astept sa fiu chemat la DNA. Ar trebui sa acorde o mare atentie partidei de la Dej, dintre CFR Cluj si Rapid. Cred ca sunt jucatori care nu au evoluat corect. Cei mai buni martori pentru mine, la acel meci, sunt spectatorii", a spus Stoica, facand aluzie la o convorbire telefonica inregistrata de Radoi.
Serif a respins oferta pentru Cocis
Stoica a mai dezvaluit faptul ca Serif Tiraspol a refuzat oferta facuta de Steaua pentru a-l transfera pe Razvan Cocis. "Gigi Becali a facut o oferta lui Serif, aproape de suma pe care urmeaza sa o incasam noi de la Ajax pentru Ogararu (n.r. - 3,3 milioane de euro), insa intermediarul ne-a zis ca patronul lor nu lasa pe nimeni sa plece de la echipa. Ma voi duce personal la Tiraspol sa stau de vorba cu Gusan (n.r. - patronul lui Serif), pentru ca nu prea am incredere in intermediari", a declarat managerul general al Stelei. Stoica a mai precizat ca de la Steaua nu va mai pleca nimeni, in afara lui Ogararu, dar ca acest lucru depinde si de oferta. "Oricum, daca va mai pleca cineva, atunci vom aduce un inlocuitor de cel putin aceeasi valoare", a precizat Stoica. De aceeasi parere este si Gigi Becali, care a spus ca "Radoi si Nicolita nu pleaca decat la echipe mari si pentru sume de 10-20 de milioane de euro". Finantatorul din Ghencea a mai spus ca Adrian Neaga, care evolueaza la Chunnam Dragons, in Coreea de Sud, ar putea reveni la gruparea din Ghencea.
"Copos a fost crescut de Ceausescu"
Ieri, Gigi Becali a continuat atacurile la adresa patronului de la FC Rapid, George Copos. "Abia astept sa treaca 10-15 ani, sa nu mai simt aerul comunist al lui Copos. Usor-usor, nu va mai fi suportat in Romania, nu vor mai fi tolerate persoanele securiste si false. Numai manevre, magarii, falsitati, nu mai pot sa suport, cand simt comunism in jurul meu, innebunesc! Cand ii vad fata aia de fals si de mincinos, innebunesc! Daca nu-l crestea pe el Ceausescu si daca nu-l propulsa de la tara de acolo, niciodata nu ajungea aici. Nu-l stia nimeni, nu vedeti ce fata are?", a izbucnit Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.