Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt vor dona 300.000 de dolari unor maternitati din Namibia, tara in care s-a nascut fiica lor, Shiloh, in semn de recunostinta pentru modul in care au fost primiti in aceasta tara, informeaza BBC News Online. Banii vo
Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt vor dona 300.000 de dolari unor maternitati din Namibia, tara in care s-a nascut fiica lor, Shiloh, in semn de recunostinta pentru modul in care au fost primiti in aceasta tara, informeaza BBC News Online. Banii vor fi folositi pentru tratarea copiilor nou-nascuti in doua spitale de stat din Namibia. Cei doi au mai donat 15.000 de dolari unei scoli si unui centru comunitar pe care l-au vizitat recent, in zona Mondesa din Swakopmund. "Dorim sa rasplatim Namibia si poporul acestei tari pentru ca au fost atat de draguti cu noi in perioada petrecuta aici", a fost mesajul cuplului. Ministrul namibian al Turismului si Mediului, Leon Jooste, a declarat ca donatia va "contribui semnificativ" la sanatatea bebelusilor namibieni. Cei doi actori au evitat obiectivele fotoreporterilor, ramanand retrasi in resedinta lor inchiriata in satul Langstrand, Namibia, in urma cu aproximativ doua luni. Guvernul namibian i-a ajutat pe Pitt si Jolie sa isi pastreze intimitatea in timpul celor doua luni in care au asteptat nasterea copilului, refuzand autorizarea reporterilor care doreau sa acopere acest subiect, daca acestia nu aveau consimtamantul scris al starurilor. Garzile de corp ale actorilor au patrulat permanent zona, ajutati de ofiteri din politia namibiana. Jooste a declarat ca starurile vor mai ramane in Namibia pentru cateva saptamani, pentru ca Jolie sa aiba timp sa se refaca. Fetitei celor doi actori, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, i s-a oferit cetatenia namibiana. Ea s-a nascut pe 28 mai la ora 00.40 GMT, la clinica privata Welwitschia din Walvis Bay. Jolie, in varsta de 30 de ani, a adoptat doi copii din Etiopia si Cambodgia. Pitt, in varsta de 42 de ani, a divortat de actrita Jennifer Aniston in luna octombrie 2005. Anul trecut, acesta a devenit tatal adoptiv al copiilor Angelinei Jolie. Jolie a mai fost casatorita cu actorii Billy Bob Thornton si Jonny Lee Miller. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.