Fotbalistii de la Jiul Petrosani, echipa care in ultimele doua etape va intalni formatiile implicate in lupta pentru titlu, isi doresc ca Steaua sa castige campionatul. "Ce sa ne mai invartim, trebuie sa recunoastem ca Jiul arbitreaza lupta pentru ti
Fotbalistii de la Jiul Petrosani, echipa care in ultimele doua etape va intalni formatiile implicate in lupta pentru titlu, isi doresc ca Steaua sa castige campionatul. "Ce sa ne mai invartim, trebuie sa recunoastem ca Jiul arbitreaza lupta pentru titlu, chiar daca suntem una dintre echipele codase. Un egal cu Steaua si o victorie cu Rapid ne-ar scapa definitiv de griji, dar ar face-o pe Steaua campioana. Eu unul imi doresc ca Steaua sa ia titlul", a declarat mijlocasul Adrian Drida. Referitor la apelul facut ca urmare a neacordarii licentei de catre Comisia de Licente a Federatiei Romane de Fotbal, care se va astazi, la ora 11, oficialii Jiului se tem de o posibila retrogradare a echipei la finele sezonului. "Speram din tot sufletul ca dosarul sa fie acceptat pentru ca Jiul nu este singurul club din Divizia A cu datorii catre stat. Pana la urma, datoriile noastre in comparatie cu datoriile altor echipe sunt o nimica toata", a declarat secretarul clubului, Marian Spiru. Jiul joaca in etapa a 29-a cu Steaua, la Bucuresti, si in etapa a 30-a, la Petrosani, cu Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.